• Telepon: 8615689700360
  • Surélék: myclaser@myclaser.com
    • facebook
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    FAQs

    FAQ

    Loba ditanyakeun

    Naon harga anjeun?

    Urang kudu loba gaya béda tina mesin, sarta unggal set tina mesin boga aksésori béda nurutkeun sarat kerja pasti béda.

    Mangga mamatahan bahan pasti anjeun, max ukuran sarta ketebalan, urang bakal nawiskeun skéma nu paling merenah tur harga pasti.

    Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

    kuantitas urutan minimum kami nyaeta 1 set.

    Dupi anjeun OEM atanapi ODM?

    Urang tiasa nawiskeun jasa OEM na ODM nurutkeun sarat Anjeun.

    Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

    Urang bisa nawiskeun dokuméntasi relevan, kayaning nu Manual, install instruksi sarta sababaraha sertipikat (kayaning CO, FTA, CIQ.etc).

    What is the nuju waktu average?

    Biasana mangrupa 15 workdays, upami peryogi urgently, urang bakal ngatur runtuyan urgent pikeun ngurangan waktu.

    Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

    Simkuring nampi T / T, L / C, PayPal, Western Union, upami peryogi gaya séjénna pembayaran, ogé bisa didiskusikeun.

    What is the jaminan produk?

    Urang nawiskeun 2 taun pikeun sakabeh mesin

    Anjeun ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

    Sumuhun, urang bisa nawarkeun item pembayaran CIF, ngajamin pengiriman barang jeung paking aman.

    Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

    port tujuan béda boga angkutan barang béda, mangga mamatahan port anjeun, urang baris nawarkeun angkutan barang pengiriman barang pasti.


    
    WhatsApp Online Chat !