• Telepon: 8615689700362
  • Surélék: myclaser@myclaser.com
    • facebook
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    Taros Kami

    Ijinan Maidun CNC Equipment Co., Ltd

    Kami sacara profésional aktipitas ngahasilkeun & ngajual rupa-rupa Mesin Ukiran Laser CO2, Mesin Motong Serat laser, Mesin Pemotong Pisang Otomatis, Router CNC, Mesin Tandha Laser sareng Mesin Motong Plasma, jsb.

    alamat

    Taman Perindustrian Laser, Qifa Avenue sareng Jalan Jalan Mingjia Wétan 200 Meter, Zona Pangembangan Ékonomi, Qihe County, Dezhou City.

    Surélék

    myclaser@myclaser.com

    telepon

    +86 15689700362

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

    Sabtu: 10am mun 2pm

    Minggu: Ditutup

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    
    WhatsApp Online Chat!