• Telepon: 8615689700362
  • Surélék: myclaser@myclaser.com
    • facebook
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube

    750W / 1000W / 1500W serat cnc mesin motong laser pikeun logam steel Steel Karbon Steel hampang Steel cutter

    Pondok Description:

    1. Application: (1). Applicable Fields Applicable for high-speed cutting on various metal plates or tubes such as S/S, carbon steel, galvanized sheet, electrolytic plate, aluminum plate, steel, brass, alloy plate, rare metals and other materials laser cutting machine; (2). Widely used Widely used in kitchen appliance, electric control box, high-resolute device, mechanical equipment, electrical equipment, lighting, posters, auto parts, display equipment, hardware and metal processing. 2. Main ...


  • Port: ijinan
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Application:

    (1). Applicable Fields
    lumaku pikeun motong-speed tinggi kana rupa pelat logam atawa tabung sapertos S / S, baja karbon, lambar galvanized,
    plat electrolytic, plat alumunium, waja, kuningan, alloy piring, logam langka jeung bahan séjén mesin motong laser;
    (2). Widely used
    loba dipaké dina Perkakas pawon, kotak kontrol listrik, alat tinggi-tabah, alat-alat mékanis, listrik
    parabot, cahaya, poster, patempatan otomatis, alat-alat tampilan, hadwér katut ngolah logam.

    2. Main Features:

    (1). Excellent Path Quality: leutik laser titik jeung efisiensi gawé tinggi, kualitas luhur.
    (2). High Cutting Speed: cutting speed is 2-3 times than same power CO2 laser cutting machine.
    (3). Stable Running: ngadopsi luhur lasers serat impor dunya, kinerja stabil, bagian konci tiasa ngahontal 100.000 jam;
    (4). High Efficiency for photoelectric conversion: Bandingkeun jeung mesin motong laser CO2, serat mesin motong laser boga tilu kali efisiensi konversi photoelectric.
    (5). Low Cost: Simpen energi jeung ngajaga lingkungan. Laju konversi Photoelectric téh nepi ka 25-30%. Konsumsi kakuatan listrik low, éta ukur ngeunaan 20% -30% tina mesin motong laser CO2 tradisional.
    (6). Low Maintenance: transmisi garis serat teu kudu nembongkeun lénsa, simpen ongkos pangropéa;
    (7). Easy Operations: transmisi garis serat, henteu adjustment sahiji jalur optik.

     

    3. Main Configurations:

     sfef

    4. Samples

     

    111

     222

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!