• Телефон: 8615689700362
 • Е-пошта: myclaser@myclaser.com
  • Фејсбук
  • Скопје
  • Твитер
  • YouTube

  ласерско гравирање машина за сечење

   

  ласерски машина за сечење сече тенки кора

   

  гравирање МДФ

    

  1390 1290 ласерски машина за сечење

    

  1325/1625/1630  машина за сечење ласерски

    

  Сечење 20 ммакрилик

    

  сечење хартија

    

  1490 акрилик сечење 5mm

    

  Сечење 18 ммумре одбор

    

  1325 сечење иверица

    

  1325 сечење подебел акрилик

    

  1325 сечење 12mm МДФ

    

  1325 сечење 18 ммумре одбор


  
  WhatsApp Интернет разговор!