• Phone: 8615689700362
  • E-mail: myclaser@myclaser.com
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    FAQs

    FAQ

    PITAKONAN PALING SERING

    Apa sing rega?

    We kudu akeh gaya beda saka mesin, lan saben pesawat saka mesin wis aksesoris beda miturut sarat apa pas beda.

    Mangga maringi pitutur bahan pas, max ukuran lan kekandelan, kita bakal kurban rencana paling cocok lan rega pas.

    Aja duwe jumlahe minimal order?

    jumlahe minimal Kita 1 set.

    Bisa OEM utawa Potongan?

    Kita bisa kurban layanan OEM lan Potongan miturut sarat Panjenengan.

    Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

    Kita bisa kurban dokumentasi cocog, kayata Manual, nginstal instruction lan sawetara sertifikat (kayata CO, FTA, CIQ.etc).

    Apa timbal wektu saben?

    Biasane iku 15 workdays, yen perlu Lowongan, kita bakal ngatur supaya urgent kanggo ngurangi wektu.

    Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

    Kita nampa T / T, L / C, Paypal, Western Union, yen perlu gaya liyane pembayaran, uga bisa rembugan.

    Apa babar pisan produk?

    We offer 2 taun kanggo kabèh mesin

    Kowe njamin layang aman saka produk?

    Ya, kita bisa kurban item pembayaran CIF, njamin kapal lan packing aman.

    Carane bab Fees kapal?

    port panggonan beda wis barang beda, please maringi pitutur port, kita bakal kurban barang kapal pas.


    
    WhatsApp Online Chat !