• Telpon: 8615689700360
  • E-mail: myclaser@myclaser.com
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube

    750W / 1000W / 1500W serat CNC mesin nglereni laser kanggo logam Steel Carbon Steel Mild Steel cutter

    Short Description:

    1. Application: (1). Applicable Fields Applicable for high-speed cutting on various metal plates or tubes such as S/S, carbon steel, galvanized sheet, electrolytic plate, aluminum plate, steel, brass, alloy plate, rare metals and other materials laser cutting machine; (2). Widely used Widely used in kitchen appliance, electric control box, high-resolute device, mechanical equipment, electrical equipment, lighting, posters, auto parts, display equipment, hardware and metal processing. 2. Main ...


  • Port: Jinan
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. Application:

    (1). Applicable Fields
    ditrapake kanggo nglereni-kacepetan dhuwur ing macem-macem piring logam utawa tabung kayata S / S, baja karbon, sheet galvanized,
    piring Manganese, piring aluminium, baja, kuningan, alloy plate, logam langka lan bahan liyane mesin nglereni laser;
    (2). Widely used
    Digunakake digunakake ing perabot pawon, kothak kontrol listrik, piranti dhuwur-manteb, peralatan mechanical, electrical
    peralatan, cahya, posters, auto parts, peralatan tampilan, hardware lan Processing logam.

    2. Main Features:

    (1). Excellent Path Quality: Cilik laser titik lan efficiency karya dhuwur, kualitas dhuwur.
    (2). High Cutting Speed: cutting speed is 2-3 times than same power CO2 laser cutting machine.
    (3). Stable Running: nganggo ndhuwur laser serat ngimpor donya, stabil kinerja, bagean tombol bisa tekan 100.000 jam;
    (4). High Efficiency for photoelectric conversion: Dibandhingake mesin nglereni laser CO2, serat mesin nglereni laser duwe telu efficiency konversi fotoelektrik.
    (5). Low Cost: Simpen energi lan nglindhungi lingkungan. Tingkat konversi fotoelektrik nganti 25-30%. Konsumsi listrik kurang, iku mung bab 20% -30% saka mesin nglereni laser CO2 tradisional.
    (6). Low Maintenance: transmisi line serat ora perlu nuduhaké lensa, nyimpen biaya pangopènan;
    (7). Easy Operations: transmisi line serat, ora imbuhan saka path optik.

     

    3. Main Configurations:

     sfef

    4. Samples

     

    111

     222

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !